درس اخلاق حضرت استاد سید ابوالحسن مهدوی (زید عزه)

درس اخلاق حضرت استاد سید ابوالحسن مهدوی (زید عزه)
بهمن ۱۸, ۱۴۰۳
32 بازدید

برگزاری درس اخلاق با حضور حضرت آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در مدرسه علمیه آیت الله بهجت (ره) به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مدرسه علمیه آیت الله بهجت (ره)، روز چهارشنبه مورخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۳، طلاب و اساتید این حوزه علمیه از فیض حضور حضرت آیت الله سید ابوالحسن مهدوی بهره‌مند شدند. این عالم ربانی […]

برگزاری درس اخلاق با حضور حضرت آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در مدرسه علمیه آیت الله بهجت (ره)

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مدرسه علمیه آیت الله بهجت (ره)، روز چهارشنبه مورخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۳، طلاب و اساتید این حوزه علمیه از فیض حضور حضرت آیت الله سید ابوالحسن مهدوی بهره‌مند شدند. این عالم ربانی در جمع پرشور علاقه‌مندان به معارف اسلامی، به ایراد سخنرانی در باب اخلاق و تهذیب نفس پرداختند.

مراسم درس اخلاق که در فضایی آکنده از معنویت در مصلی مدرسه برگزار شد، با استقبال گسترده طلاب و اساتید همراه گردید. حضرت آیت الله مهدوی در بیانات ارزشمند خود، به اهمیت جایگاه اخلاق در مسیر طلبگی و کسب علوم دینی اشاره کرده و راهکارهایی عملی برای خودسازی و رسیدن به کمالات اخلاقی ارائه نمودند. ایشان با استناد به آیات قرآن کریم و روایات شریفه اهل بیت علیهم السلام، نکات دقیقی پیرامون ضرورت کسب فضائل اخلاقی و دوری از رذائل بیان داشتند و طلاب را به حرکت در صراط مستقیم الهی و الگوپذیری از سیره اولیاء الله توصیه کردند.

معرفی اجمالی استاد:

حضرت آیت الله سید ابوالحسن مهدوی که در سال ۱۳۴۱ هجری شمسی در بیت علم و فضیلت در شهر مقدس نجف اشرف دیده به جهان گشودند، فرزند یکی از علمای برجسته و شناخته شده اصفهان بودند. ایشان تحصیلات حوزوی خود را از حوزه علمیه اصفهان آغاز نمودند و پس از گذراندن سطوح عالی، به محضر درس خارج فقه و اصول بزرگانی همچون آیات عظام مرحوم صادقی (ره)، صافی (ره) و به ویژه حضرت آیت الله العظمی مظاهری (دامت برکاته) راه یافتند و مدارج علمی و معنوی را با جدیت و پشتکار طی نمودند.

آیت الله مهدوی علاوه بر فعالیت‌های علمی و تدریس درس خارج فقه و تفسیر قرآن، در عرصه های اجتماعی و سیاسی نیز نقش‌آفرین بوده‌اند. حضور در دوره سوم مجلس خبرگان رهبری به عنوان نماینده مردم شریف استان اصفهان، امامت جمعه موقت اصفهان و دبیری ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان از جمله سوابق ارزشمند ایشان است. وصول به درجات بالای معنوی در عنفوان جوانی از ویژگی‌های بارز و برجسته این عالم ربانی محسوب می‌شود.

از جمله آثار و تألیفات ارزشمند ایشان می‌توان به کتب “نمونه‌ای از یک انسان وارسته”، “هدف خلقت”، “بحثی پیرامون اراده” و “انسان وارسته پیوسته” اشاره کرد که بیانگر عمق دانش و بینش الهی ایشان است.

حضور و بیانات حضرت آیت الله مهدوی در مدرسه علمیه آیت الله بهجت (ره)، فرصتی مغتنم برای طلاب جهت بهره‌مندی از انفاس قدسی و رهنمودهای اخلاقی این استاد فرزانه بود و بی‌شک تأثیر بسزایی در تقویت بنیه‌های اخلاقی و معنوی ایشان خواهد داشت.