ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام و آیین عمامه گذاری طلاب مدرسه علمیه آیت الله بهجت ره قم با حضور آیت الله حسینی خراسانی زیدعزه

ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام و آیین عمامه گذاری طلاب مدرسه علمیه آیت الله بهجت ره قم با حضور آیت الله حسینی خراسانی زیدعزه
فروردین ۲۶, ۱۴۰۱
234 بازدید

این مراسم مبارک در ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ با قرائت قرآن قاری کشوری برادر طلبه روح الله آقایی زید عزه و با مولودی خوانی میثم طاهری و صحبتی کوتاه توسط مدیریت محترم مدرسه علمیه ایت الله بهجت ره حجت الاسلام و المسلمین عباسی زیدعزه برگزار شد . سخنران و مهمان ویژه آیین […]


این مراسم مبارک در ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ با قرائت قرآن قاری کشوری برادر طلبه روح الله آقایی زید عزه و با مولودی خوانی میثم طاهری و صحبتی کوتاه توسط مدیریت محترم مدرسه علمیه ایت الله بهجت ره حجت الاسلام و المسلمین عباسی زیدعزه برگزار شد . سخنران و مهمان ویژه آیین عمامه گذاری این مدرسه مبارکه آیت الله حسینی خراسانی دامت توفیقاته نماینده محترم مردم خراسان در مجلس خبرگان رهبری و عضو محترم فقهای شورای نگهبان بود که به دستان مبارک ایشان برادران طلبه حجج اسلام مسعودیان ، لطفی ، فرجی ، احمدی ، نوروزی ، شریفی ملبس به لباس روحانیت شدند .
جشن ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام و آیین عمامه گذاری طلاب با حضور خانواده محترم طلاب و اساتید و همسایگان مدرسه و همچنین برخی از خانواده شهدای مدرسه قدیری برگزار و در انتهای مراسم با اقامه نماز مغرب و عشا و سفره افطاری و شام پایان یافت .
از خبرگزاری رسا، آیت الله سیداحمد حسینی خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در مراسم عمامه گذاری جمعی از طلاب مدرسه علمیه آیت الله بهجت گفت: همه طلابی که در مسیر خدمت به دین حرکت می‌کنند دو امتیاز نسبت به دیگران دارند که اول از آن به شاگردی امام صادق مفتخر هستند؛ همه زعما و بزرگان حوزه از رهبر معظم و مکرم انقلاب تا فقیهان شاگرد با واسطه امام صادق (ع) هستند.
وی اظهار داشت: همه بزرگان علم و فقاهت شیعه از شیخ انصاری و آیت الله بروجردی گرفته تا شهید اول در یک سلسله به هم پیوسته و بدون قطع به امام صادق و از ایشان پیوسته به رسول خدا و درگاه الهی متصل هستند و این امر منحصر در فقه است؛ در علمی مانند فلسفه علما بدون انقطاع به فارابی یا ابن سینا متصل نیستند بلکه شاید قرنی بین استاد و شاگرد فاصله باشد.

آیت الله حسینی خراسانی با اشاره به امتیاز دوم طلاب گفت: در عرف دینداران طلاب را سربازان امام زمان می‌دانند البته پاسداران، بسیجیان، ارتشیان و همه قوای مسلحه در نظام جمهوری تحت فرماندهی، ولی فقیه سرباز امام زمان هستند، اما در عرف رایج و شایع دین داران در داخل و خارج از ایران طلاب را سرباز می‌دانند؛ باید بدانیم و قدر بشناسیم که در چه جایگاهی هستیم.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم اظهار داشت: باید به داشته‌های خود افتخار کنیم و به مبانی و دستورات آگاه و ملتزم باشیم، زیرا طلاب در میان همه اقشار و گروه‌ها فرم لباسشان متفاوت است و طی یک مراسم نورانی به تناوب در مناسبت‌هایی عده‌ای به لباس روحانیت ملبس می‌شوند؛ در کافی نقل شده امیر مؤمنان به دست رسول خدا در مراسمی معمم شده است یعنی چیزی که در حوزه‌ها طی مراسم عمامه گذاری شهرت دارد چنین پیشینه‌ای دارد.

وی تصریح کرد: در معارف دینی تعبیرات مختلفی از لباس شده که یکی از انواع لباس‌ها لباس تقوا است و این زی و فرم طلبگی نماد لباس تقوا است؛ باید از این عمامه‌ای که شخص روحانی بر سر می‌گذارد تقوا مشاهده شود چرا که عمامه لباس امانت و دیانت است؛ متاسفانه عده‌ای از شیاطین فضا‌ها و شبکه‌ها را پر کردند که دیگر مردم به روحانیت اعتماد ندارند.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به اعتماد بیش از پیش مردم به روحانیت گفت: اگر در یک فرودگاه یا مکانی مشابه شخصی بسته گرانبهایی با خود داشته باشد و قرار باشد اندکی از آن جدا شود در میان همه اشخاص حاضری که هیچکدام را نمی‌شناسد اگر یک روحانی ببیند بسته را به آن آخوند و روحانی امانت می‌دهد و اگر کسی به این مسأله شک دارد کافی است اندکی مشاهده کند.

آیت الله حسینی خراسانی با بیان اینکه لباس روحانیت لباس تقوا، خدمت و فداکاری است، ابراز کرد: در اوج موهبت‌های لباس روحانیت باید گفت این لباس لباس شهادت است و شهادت نیز فوز عظیمی است که بالاتر از او وجود ندارد؛ دشمن فکر می‌کند اگر بر سر سه روحانی جهادی که در حرم رضوی حضور داشتند چنین جنایتی کند طلاب دیگر گرفتار رعب و وحشت می‌شوند، اما طلاب دسته دسته ملبس به این لباس خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه شهید دارایی و شهید اصلانی به تأسی از مولای متقیان تهدید و ترور شدند گفت: طلاب فوج فوج به این لباس می‌پیوندند تا برای اینکه نماد تقوا، امنیت و شهادت باشند؛ این لباس در خدمت دین است تا این گروه در خدمت دین باشند مردم نیز همراهی می‌کنند.

مدیر مدرسه علمیه آیت الله بهجت در پایان خاطرنشان کرد: این مدرسه ۷۰ شهید دارد و در میان روحانیون کشور شهدای زیادی وجود دارد، زیرا روحانیت خود را فدای ارزش‌های انقلاب می‌کند.

برچسب‌ها, , , ,